Utekväll :)

Jag och Nelle hade det riktigt trisst igår så vi bestämde oss för att gå upp och sätta oss i relaxen ett tag men där kunde ju inte kvällen sluta :). så vi gick hem och lagade pastasås med tonfisk (det är ju smart när man tänkt gå ut) och så gjorde vi oss iordning och gick upp till dang, där det blev lite pinsamt efter som att vi var själva och hade typ inga pengar att köpa nåt för, men vi köpte än då XD.
men sen kom det ju massa folk och snacka med oss så det blev bra :).
Ner vi sen gick ut från dang så var det 2 typ gubbar, eller nja, typ 30årsåldern som sa att jaha nu kommer det 2 punkare här, HUR PUNK ÄR JAG OCH NELLE PÅ EN SKALA FRÅN 1-10?

Men kvällens höjdpunkt var nere på torget, då såg jag någon jag kände igen och sen en till och sen en till, det visade sig att 2 av dom var min bästa kompis kusiner och de andra har jag träffat hur många gånger som helst på strand och nyhem, SJUKT TREVLIGA MÄNNISKOR, typ de socialasta människorna jag träffat. och de ställde massa frågor till mig, och jag är ju så dm och frågar inte dom nåt! *DUM DUM DUM*

...

Jag är bara VG, det är så det är.


Wee,

Nu har jag suttit här ett tag med samhällen och svarat på några frågor, och blev precis klar :).
Det kanske inte är ett så värst bra arbete han får in, men jag har ialla fall gjort det bästa jag kan och hoppas på ett godkänt, för om jag får G på de här uppgifterna får jag G i betyget :), yey, (jaja kanske lågt betyg men bättre än IG)

...

Människor sviker, det är sånt man tyvärr måste lära sig.

Muahaha

Jag sa det!
Och så skadar det ju inte att låten som vann är bra :), men jag visste det, Perilli suger!

:)

Sjukt mysig helg!
Började med att kolla på Talang och Nelle sminkade mig, och jag ägnade kvällen åt att lära mig gå i högklackat,
Sen gick vi upp till dang där vi satt och snackade och Nelle såg en söt kille som hon bad komma och sätta sig vid oss och hans kompisar följde med, men den söta killen gick och vi fick med oss 2 snygga killar istället, så det blev att sitat halva natten hos Nelle och snacka :).

och imorse hade jag tvätt, så då kände jag ju faktist att jag gjorde någe nyttigt, och sen gick jag och la mig igen :), vid 11 gick jag upp och duscha och gick till musikcentraeln och träffa alla, och fick med mig Bella hem, så nu har vi lagat mat och sett på tv HElA kvällen, och kollat en hel del på eurovision, men nu har Bella åkt, sjukt trevlig kväll! och nu verkar det som att det blir fest ikväll igen hos Nelle, om de är kvar efter Eurovision då :).

Haha

Jag och Bella kollar på lyxfällan,
där det är någon som heter Majsena,
Bella
-Är inte det typ mjöl? jag tyckte hon såg lite torr ut XD

...

Hellt onödigt att gå upp idag, när jag kom till skolan vid typ 10 i morse kom det en lärare och sa att vi inte hade svenska för att svenskaläraren var sjuk, sne gick vi upp till matten, och där visade det sig att det var ompro för dem som skulle ha de så då blev det ingen matte, och sen igår fick vi reda på att vi inte skulle ha någon samhäll,
Boring, men nu sitter jag här hemma och glor vid datorn igen XD,

Förresten när jag kom in på msn hade jag fått ett asgulligt medelande från lilla micke :)
image16

:)

Blev en soft, ta det lungt dag,
Var och käkade pizza med Bella, och så handlade vi och köpt jordgubbar :)
efter det gick vi hem till mig och kollade på världens bästa film, Tillsammans, och sen på en annan bra film, A walk too remember, JAG ÄLSKAR KÄRLEKSFILMER!

Och så var det sista avsnittet av andra avenyn idag :(, så nu får man vänta till september,

Nu är det oxå en delfinal i Euro vision, fick med reda på att vi kommer gå ut som 2a på torsdag, sämsta startnummret, vi lär så aldrig gå vidare med en så dålig låt XD

Studiedag :)

Jobbigt nog somnade jag rätt tidigt igår, typ halv 12 eller nåt, var sjukt trött, men jag tog ialla fall lite sovmorgon, sov till 11 eller nåt, då gick jag upp och plockade undan lite smått i lägenheten och dammsög lite med, men det är fortfarande rätt äckligt här, förutom köket, det är riktigt välstädat nu :).

Nu väntar jag på att Bella ska komma för vi ska typ gå och käka pizza :)
Blir nog dock ingen pick nick :(, vädret är ju inte riktigt i lag för det.

Kärlek

Kärleken är tålig och mild.
 Den avundas inte, söker inte sitt, hyser inte agg.
 Den fördrager allt, tror allt, hoppas allt, uthärdar allt.
 Kärleken förgår aldrig."
1 kor 13

Kärlek?, vad är det?,
Glädje? lycka? pirr?
Något som finns för att göra andra svartsjuka?
Finns det kärlek längre?, är det bara en kännsla som kommer och går,
Inom 20 år kommer fler än hälften som gift sig idag att vara skillda igen.

Jag har länge tänkt att jag vill bli riktigt kär, vill jag det?, det jag igentligen vill ha kanske är uppmärksamhet?

...

Sitter och chattar med Stina, vi skriver om sommarjobb och så,
Jag är ju så klart glad att jag fått nåt, men solgården, kanske inte det roligaste stället att va på?
eller det blir nog hellt okej, men fy vad coolt det hade vart att söka någon annan stans,
helst utomlands, verkligen få känna att man saknar alla här hemma, eller ha askul? träffa nytt folk och se någe annat än vardagern, *beundrar Bosco som tatt sig till Danmark.

Haha

Emelie 
- jag är så dum

Jag
-Jag blir arg när du säger att du är dum

Emelie
-Jag blir arg när du är dum!

Fotspår i sanden

En natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds. 


När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv. 


Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. "Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att följa Dig att Du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå att Du lämnade mig när jag behövde Dig mest.


HERREN svarade: "Mitt kära barn jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig.

Författaren okänd


...

Idag har jag vatt lite duktig, jag åt  typ bara sallad i skolan, sen åt jag en caesar sallad till middag, och sen vattenmelon innan jag gick till gymmet, där vi först sprang på som ett  par galningar i 12 minuter, (mycket för mig) och blev hellt slut, och sen gick vi ner och körde styrka, och höll på och körde hårt i typ en halvtimme :).

Har dock ätit en glass och en chokladkaka med :(. tänk om man kunde sluta med sånt, då skulle man nog faktist börja gå ner i vikt.

Finns det inget sånt recept på smarthet?

inte så värst

Har la inte var nåt spc med den här dagen, bara en hellt vanlig (mysig, solig) dag, hafft lektioner (?) som vanligt, och mattprov, jag tror faktist det gick rätt bra, hoppas på G ialla fall :), men det spellar ju faktist inte så stor roll efter som att jag ändå har ig, men men, ett mindre pro att plugga upp :).

Hade idrott idag med, vi gjorde igentligen inget, betygsprat typ.
Men när vi satt där med klassen och pratade vände sig våran (annars tråkiga och sura) lärare mot mig och Emelie och Ange, och typ tryckte ihop munnen, och blåste ut så att det blev ett sånt där fisljud, vet inte om ni fattar, men sjukt kul! XD

och påvägen ner från idrotten kom det bara fram e gubbe och sa till mig, Emelie och Ange att vi hade fina färger :)

RSS 2.0