Hoppas inte jag är för sent ute!

Bestämde mig idag för att sälja min balklänning, borde kansek gjort det direkt för en månad sen när jag planerade att jag inte skulle gå på balen.

Men nu är den uppe.
http://www.tradera.com/Balklanning-Helt-oanvand--auktion_90856993


26 april!

jag har fortfarande kvar texten som jag skrev den här dagen för 2 år sen ^^. Det var det bästa dag i mitt liv och jag har nog aldrig vart så lycklig som då!

skrivet 26te april o7
JAG ÄLSKAR MITT LIV!!!!

Idag har varit den underbaraste dagen i mitt liv ever, jag gick fram och snackade med en kille som jag smsat med ...GAHA JAG VÅGADE..tack att du var med Emelie, hade aldrig klarat det utan dig, och tack ni andra i klassen för ert stöd :P, spc Ninni och Bella. Gaha vad galen jag har varit idag ni kan inte förstå hur jag har betätt mig, ingen kände igen mig, om ni tycker att jag är sprallig i vanliga fall så skulle ni sett mig idag...GAHA jag kommer inte kunna sova i natt. Mitt liv äger. snackade med simon idag med, kändes bra att vi kunde snacka någolunda som kompisar igen. och sen så hängde jag med helena i eksjö någon timme i mörkret nu ikväll, vi satt och sjöng The ark och Winnerbäck(stavning) vid kyrkan och jag satt och talade om hur lycklig jag är idag. förresten jag har käkat kyklingsallad idag med men jag kunde typ inte äta, har typ inte ätit på hela dagen (förutom 2 paket balerina som jag köppte och delade med 4-5 i klassen) Gaha för lycklig för att äta.

Och så fick vi våra närvarolappar idag, jag har sänkt mig från 28% frånvaro till 2,8%. GAHA FATTA DET. Love my skola.Och så fyller nelle år idag med, grattis.

Trodde aldrig jag skulle säga det här men: Jag tror jag börjar bli kär!Och stina vi får ses imorgon :).älskar dig(L)


Nej tack!


Åter igen tackar jag nej!  jag vill inte få yngre hud, eller se 14 år yngre ut!Satte nyss på tven, insåg direkt varför jag är 15års åldern var helt galen i Karl Martindahl!

 
Ska så lyssna på massa Karl martidahl musik när jag städar idag!

...

Jag älskar att vara lat! att bara ta det lugnt hela helgerna! kom just på att jag inte ätit sen 10, kanske skulle ta och käka något.


Världens bästa mat! :D

Må jag ha ett tråkigt liv

Men nu är det så ska det låta :D.

Nyhem!

2 inlägg på ett par timmar, det ni!
Nyhem kommer vara SÅ anurlunda iår!
I flera år har de pratat om att bygga en hall på detta underbara ställe men det har vart tält varenda år än då. Men nu är det annat, och när jag tänker på det känner jag att jag borde tatt mer kort på tältet förra året. Kanske inget kul jag skriver om, men det här är min favoritplats på jorden! (av dem jag vart på)


Lukten i det här tältet kommer jag sakna.

 

Men hallen ser ju rätt ball ut den med!

Rädsla

Jag har alltid tyckt det vart jobbigt när folk frågat mig vad jag är rädd för och sånt, för jag har aldrig riktigt haft någon riktig rädsla för mörker eller ormar och spindlar och sånt som verkar va det vanligast.
Men idag kom jag på att jag är rädd för att vara tråkig, för att folk ska trycka att jag är tråkig, men det är ju faktist sån jag är! varför ska jag bry mig om det! Jag tycker inte om att festa för ofta, jag är inte på högvarv jämt även om jag försöker. Jag tycker om att sitta framför tven och ta det lung på en lördag efter att ha gått i skolan en vecka. så nu ska jag sluta bry mig om folk tycker jag är tråkig!


Nej tack!


Satt och kollade på expressen, där det första som står är "Bli 14 år yngre med rätt mat"
Hmm, tror jag ska fortsätta käka pizza ett tag till!

Jag har skaffat Twitter XD


Tiden

Jag blir galen på mig själv! Jag har för mycket tid! eller snarare, jag har la lagom med tid, men jag spenderar den fel! sitter här vid min dator, fatta vad jag skulle kunna göra istället!, Plugga, träna, umgås med vännerna! Säg till om ni vill hitta på nåt!
 Imorgon blir det kalaskul för då ska jag följa med Emelie hem :D.


Jag vet, inte bästa bilden, men det får bli den än då!

Blev just så lycklig!

1.
We! Jag trodde att ansökningarna till den skolan jag ska skicka in skulle va inne på onsdag, vilket betyder att jag vart tvungen att skicka allt imorgon! hade jag inte hunnit!
Men det visade sig att det var den 15de nästa månad! (PUST)

2.
Jag har skickat efter böcker :D


(ursäkta dålig bildkvalite på sista bilden)

Är bara tvungen!


LOV!

Vad händer?
Säg till om ni vill göra nåt! eller har nåt att hitta på!
Lovet ska inte spenderas på soffan!


Hahaha

Hedda du är min Idol!
Ditt Aprilskämt var riktigt skoj! varför är inte jag så smart och kommer på nåt så kul!

men gah

Hade en tanke på ett inlägg som jag tyckte verkade bra i morse. men då pallade jag inte skriva. så nu har jag glömt det. så nej. någe bra inlägg blev det inte.

RSS 2.0