Lördag

Hade en mycket trevlig dag hos min moster med familj,
Åt mat, pratade, och badade i tunnan,
Blev dock lite välan varmt, och kallt när jag reste mig upp, så råkade tuppa av, men tack vare moster Mia som tog iomt gick det bra :), så tack för det!

Och så kan jag ju ta och skicka en hällsning till min andra moster Siw som tydligen ska gå in och läsa här :P.

Kommer kanske bilder imorgon eller aldrig.

Nu är det slut på det här!

Har ätit väldigt mycket godis det sista, vilket är väldigt dumt! har gått upp 4 kilo på en och en halv månad, det är onormalt mycket! jag mår typ skit över mitt utseende, så nu är det slut med godis! inget mer för än jag gått ner minst 4 kilo! inga mer skumtomtar, ingen mer cholkad, och framförallt ingen mer cola. Så alla mina vänner! om jag är påväg att köpa nåt, Hindra mig!.

Och fram till studenten har jag nu bestämt mig för att jag ska gå ner 9 kilo, så önska mig lycka till!

bloggen

Jag börjar bli så fruktansvärt trött på den här blogen. Varför fortsätter jag hålla den uppe, jag blir ju bara trött på mig själv att jag inte kan göra den snyggare, jag vill ha de mycket ljusare, men får inte till nåt snyggt så jag pallar inte mer, tänker inte skriva mer här för än jag känner att det är kul igen, kan bli imorogon, kan ta en månad, kan ta ett år, det märks, men just för tillfället, Tack för mig!

Godmorgon!

Dax att kliva upp, vaknade för en halvtimme sen för att jag fick sms från min kära vän Emelie hemma i Bruzaholm som flyttar till London imorgon. och hon vill träffas, men det går tyvärr inte för jag går i skolan idag och hon jobbar ikväll, så vi får se när vi träffas, det kan dröja kanske ett halvår. för min student har hon lovat att komma på! :).

Will miss you Emelie!

helgen,

Hae en mycke trevlig kväll i fredags, var ute på hotellet och firade Tintin som fyllt 18.

(Gaha tror inte jag kan skriva ett helt blogginlägg för mitt tangentbord reagerar inte som det ska idag utan jag måste trycka flera gånger på varje tangent)

Men efter det har det inte hänt så mycket, har mesta bara suttit i lägenheten och kollat på tv.
Men om en stund ska jag träffa Ninni så ska vi laga mat och ta oss en liten söndagspromenad (hur gammalt lät inte det?) och så ska vi gå och sola. (Hmm var flera år sen jag var och sola så det får nog ta och bli bara några minuter) Och så Bella! vi måste testa den där solduschen någon dag med!


Svenska

Jag hatar att ha svenska! jag känner mig hela tiden så dålig! jag vet inte vad jag ska skriva eller säga, att behöva bli betysatt lixom! det suger, och så tycker jag synd om de i min klass som kommer behöve sitta och lyssna på vad jag är tvungen att säga för att få ett betyg. Lixom, varför ska de behöva sitta och lyssna på vad jag har att säga?. här är det ju lixom en annan sak, här har både jag valt att skriva och de som läser valt att läsa, men i skolan gör man allt för att man är tvungen till det. och så har man ju bara massa jobbiga saker att snacka om. Om man fick snacka om vad man ville och inte var tvungen att snacka om massa förutbestämda jobbiga ramar skulle det la inte va nåt.

Gha! jag vill inte. jag är så galet arg på morsan just nu!

borde sova!

Så nu börja klockan bli mycket, jag bord ha sovit för en timme sen eller nåt för jag sak upp vid 05.30 imorgon och åka bss till sthlm för att gå på en messa i vi ska på med skolan. Det blir nog trevligt :D, bara alla är på bra humör! :P.

Men orsaken till att jag suttit upp lite för länge är att jag har suttit och roat mig lite med bloggen, så nu tycker jag du ska ta och trycka på "Läs om Emma" i menyn så får du se vad som händer XD.


Söndag

Så sjukt tråkig dag, händer inte ett skit. Sitter och plockar med bloggen men det blir inge bra så jag skiter nog i det nu, ne jag vet inte varför jag skriver för jag har ju inget att säga!


Jag vill så ha en kamera och gå ut och fota!

Fredag kväll!

Fy vad fruktansvärt kul käll det har varit!
Har vart ute med Bella och Emelie och, riktigt mysdag! vi gick och relaxade och sen gick vi till hotellet, riktigt kul! dansade i ett par timmar eller nåt :D. (och en kille med mössa, AH! ge mig)

Träffade en så sjukt kul kille! han på cyklen, han var ju full men fortfarande trevlig. mycket kul typ det. men han den andra killen var nog den äckligaste människa jag träffat!


   Alla bildr tagna av Emelie

ioädfhodhs

Jag orkar inte sitta här! det är tråkigt! 
Varför inte göra nåt? varför bara sitta här?!

...

Hade nattionellt pro i Svenska b idag. gick Skit typ! Jag hatar att skriva när det ska betygsättas.
Det är konstigt för jag gillar att få kretik, jag tycker det är bra, jag tar gärna till mig vad folk tycker om saker jag gör och vad det tycker men jag hatar att bli betygsatt!! kanske motsägelsefullt men that's how it is.Fy vad trött man är! jag är ju så dum, jag går hem och lägger mig och sover efter skolan och sen kan jag inte sova på kvällen, så tillslut blir de ju en dålig vana av det där!

Halv 8 hos mig!

Tv-tips: Halv 8 hos mig! det är så sjukt kul, det har en riktigt kul kommentator så även om det kanske ska va något vuxenprogram så är det skitkul!Söndag

Fest för Bella igår, och fy vad kul det var! Ange och Icca hade fixat det där riktigt bra! sjukt trevligt!
(Själv glömde jag min skitkamera, så det blir tyvärr inga bilder)Och Söndagen har bara varit soft! lixom, vaknade, gick och träffade stina, åkte hem, duscha och sovit! Sjukt skönt :).

Och så klart måste jag ju som vanigt ge en hyllning till Lars Eriksson! !

Jag blev arg när han åkte ut, men det är ju lika bra, nu kan han ju få göra sin egen grej och då hoppas och tror jag att han gör det bra!

Lördag

Lars åkte ut!!!! hellt sjuktt!!!! den bästa som någonsin vart med i Idol åkte ut!! Han måste komma ut med en skiva och när den kommer ut ska jag var den första som står utanför skivbutiken och köpa skivan!


Jaja nog om det, Idag blir det fest :D. Ska ka till värnamoo 2 timmar men har inte börjat packa än, men det hinns og, tar la bara 10 minuter eller nåt, men så ska jag ju klä på mig och sånt med, hmm, frågan är om jag ska ha på mig finkläderna dit eller om jag ska klä på mig dem där?, det blir nog det sisnämda, vill nog inte åka i klänning.

Men ja, jag lär noginte skiva för än ja kommer hem imorgon så ha en bra lördag :D

...

Fredag eftermiddag, Sitter i skolan och har lite dåligt samvete över jag inte har jobbat på ett skit under veckan. Nästa vecka måste jag se till att ta tag i det där med projektarbete.

Varför gör man så?, våra lärare är så snälla att de ger oss det förtroendet att under 2 helva veckor jobba själva, men man utnyttjar det ju inte, för att man helt enkelt bara är lat.


Åhh jag sitter och läser Blondinbellas blogg och tänker på hur jobbigt smart hon är, varför kan man inte komma på så där bra saker att skriva om som folk bryr sig om? Ja hon kanske har det bra med pengar och att hon bor i Sthlm och så, men det är ju oxå så att hon är väldigt driven, hon har ett mål, och tror på sig själv, och är oxå duktig!

Ni får gjärna ge mig något att tänka på och ge min åskit om? För det finns inget jag tycker är roligare än att tänka och diskutera och ta till mig av vad andra tycker!

Förövrigt sa Tintin en så smart sak till mig idag! Jag sa att jag ofta mår så dåligt över saker jag gjort tidigare att jag nästan kan ta livet av mig, och jag vet ju med mig att jag ofta utan anledning tycker synd om mig själv,
Och att hon typ sa et rätt ut så till mig var bara skönt på nåt sätt, Eller det hon sa var
-Jag tänker inte ta livet av mig i självömkan.
Fick mig en tankeställare!Hmm, fredag, vad händer idag?, inte ett skit typ, blir nog till att sitta i min ensamhet och kolla Idol, Bella sa att Lars ska köra en Nirvanalåt, har tyvärr inte hört Nirvana så pass att jag kan ge någon åsikt om det innan jag hört det.

Men längtar tills imorgon, då blire fest :D!

.,.,


Jag blir verkligen arg på mig själv! Det är inte rätt av mig att vara svartsjuk på dem jag älskar, jag borde vara glad för deras skull!

Obama

Yey han vann! :)

Blev en mycket mysig natt, kladdkakskäkande och avokado käkande, och framförallt uppbunkrade med COLA! för att hålla oss vakna!

   

Baloba

Händer inte så mycket i mitt liv just nu som är intresant att skriva om!

Men inatt blir det ialla fall valvaka med vårt födelsedagsbarn (Grattis! :D) Bella :D. blr förhoppningsvis intresant och kul,
Filip och Fredrik brukar ju va roliga!

OCh självklart hoppas man ju på Obama!

RSS 2.0