Saker!

Jag är kär! i Lagerhaus! Så fort jag fått min lön (efter att jag vart i Karlskoga) ska jag åka till Växjö och handla loss! Sjukt mycket roliga inredningsprylar!


Växjö

I Tisdags åkte jag in till Vetlanda för att träffa Emelie och Bella, vi hade sushi/fläskfilé-picknick och det var allmänt trevligt :). Sedan när min buss skulle gå så var den typ 30 minuter sen, så då kom det en annan buss som gick mot Växjö, jag fick plötsligt en lust att hoppa på den, och det gjorde jag, så nu sitter jag vid min brors dator i väntan på att jag ska åka hem igen, för imorgon blir det jobb, weho, jobba på midsommar känns asnice! pengar :D.

 Igår var en mycket nice dag, gick på stan en bra stund, jag trivs så bra i Växjö, de har de butiker jag tycker om och är en lagom stor stad. passade även på att ta med Samuels kamera ut och fota lite, kan ju slänga upp ett par bilder.


PS. har inte photoshop på den här datorn så ingen redigering.

1337!

Satt nu här på kvällen och kollar runt på svtplay efter något att ha igång att somna till, såg att det fanns e klipp från Dream hack och kände mig tvungen att kolla på det, ett helt underbart klipp som är riktigt så där övernördigt!
KOLLA OCH ÄLSKA DET!


Gilla

Nu har jag lagt in en gillarknapp på min blogg när man går in på kommentarsidan, detta tycker jag var bra, för jag vet att jag själv är för lat för att kommentera folks bloggar, så om man hittar ett inlägg man tycker om så är det bara att trycka på gillarknappen :).


Tummen upp


Tummen upp åt allt möjligt. som att jag gar underbara vänner! Jag har verkligen tyckt illa om att flytta hem igen, och ja, det är jobbigt. men det är så roligt att träffa allt underbart folk här hemma! som Stina och alla bra folken i Landvätter (Vetlanda):D.

Tummen upp för att jag blev så förälskad i folkhögskolan! det är trist att det är slut, men som Ida sa, man har det här året som i en liten ask i huvudet att tänka tillbaka på allt underbart som hände under ett helt år, och alla underbara människor! och Snart åker jag ju upp dit för att umgås med allt bra folk och gå på festival!

Tummen upp för jobb med trevliga och roliga arbetskamrater som uppmuntrar när man gör något bra, och så att man får pengar så klart.

Tummen upp för en icke planerad framtid! jag kan göra vad som helst, när jag vill var jag vill :D.

Musik

Musik kan få fram så många tankar och kännslor. Just nu sitter jag och lyssnar på Didn't we almost have it all med Timo Räisänen, sjukt bra låt där mycket stämmer bra med det jag känner.

Remember when we held on in the rain
The night we almost lost it
Once again we can take the night into tomorrow
Living on feelings
Touching you I feel it all again

Didn't we almost have it all
When love was all we had worth giving?
The ride with you was worth the fall my friend
Loving you makes life worth living
Didn't we almost have it all
The night we held on till the morning
You know you'll never love that way again
Didn't we almost have it all

The way you used to touch me felt so fine
We kept our hearts together down the line
A moment in the soul can last forever
Comfort and keep us
Help me bring the feeling back again

Didn't we have the beat of times
When love was young and new?
Couldn't we reach inside and find
The world of me and you?
We'll never lose it again
Cause once you know what love is
You never let it end


Student och partey!

I fredags bar det av till Vetlanda för att kolla in studentarna, hade från början inte rikitgt någon att fira, men åkte dit för att kolla Ninni och Linda när de sprang ut. Blev sen att jag hängde på till Ninnis studentfirande, som var helt underbart i en asball lokal som såg ut att vara en gammal tillfixad stor jordkällare.

Har lånat några bilder från Nelle på facebook.


Studenten själv


Ninni och hennes far, en sån otrolig kärlek dem visar varandra.

Senare på kvällen blev det Efter/förfest hos Nelle, och ganska sen utgång, Sjukt nice :), det är skillnad på när krogen stänger 1 och 2!


Även dessa bilder lånade från Nelles facebook.

Inte igen!

Aj! Inte nu igen. Fan att bli dumpad är det värsta jag vart med om, det gör fruktansvärt ont. I mina tankar hade jag kommit långt för att komma över det! Jag hade accepterat det och bestämt mig för att vi skulle vara vänner. Det hade funkat! Så var du tvungen att ta upp det igen för att sen bryta ner det! Jag hatar att jag känner som jag gör för dig! Nu har ju allt börjat om igen, tanktarna, tårarna, sömnsvårigheter! Jag borde inte säga något för jag är inte den som tänker före jag pratar men gör det du, tänk på den du pratar med och vad du betyder för den.


Comic sans!

Jag satt och fundarade på att svenska tidningar är lite tråkiga, vad säger ni folk, vore det inte roligare om tex DN.se hade sin tidning på nätet i Comic sans?Lätt att ta på allvar?

Tillbaka!

Ja då var man tillbaka i Smålands djupa skogar igen. än så länge har det faktist vart riktigt trevligt! Träffat än hel del kompisar och har några kvar att träffa.

Men nu vill jag tillbaka! Jag önskar att det bara var så här! jag var hemma några dagar och sen skulle jag få åka tillbaka och umgås med alla på folkhögskolan, sova på smeden, äta framdukad frukost i matsalen, ha lektioner med en underbart rolig lärare! Livet på folkhögskola är nice! och jag är glad att jag spenderade så mycket tid där som jag gjorde under året. synd att det bara var ett år med de underbara människorna, men jag är glad att jag tog vara på tiden :).


Bilden tagen ur ett fönster på mitt barndomshem.

Grill och Chill

Det har vart en sjukt mysig kväll med softa människor, grill, och lite dricka. kan vart typ den mysigaste kvällen någonsin. Nu är vi hemma, de andra kollar på youtubeklipp, och Glennan är skitpackad och babblar värre än vanligt :P.


RSS 2.0