GAHA

Fatta! jag har pratat med Bert Carlsson!
Och jag har telefon tid med honom måndag nästa vecka!

Och annat som har hänt är, Jag har fått en lägenhet =D.
Typ nästan granne med skolan, jag flyttar in om en vecka typ =D.

Men nu ska jag inte skriva här mer för jag måste jobba, har ju som sagt fått en intervjutid med bert så då måste ju resten av programmet bli bra med!!

Lördag kväll

Igår ringde stina till mig vid typ 6 och undrade om vi kunde göö nåt så jag gick bort till henne, och vi gick ut och gick, gick upp mot några vi känner och började då få massa snöbollar på oss av någon töntig smågrabb, jag fick en runt ögat och började typ böla för det var ISKALLT!

Men sen ialla fall gick vi hem till stina som ringde lisa, vi tänkte typ åka in till hotellet först men det var bara pubkväll, så lisa hittade en fest och fixade någon som körde så vi kom till en fest i Ingatorp, Jag hade sjukt kul, det var kareoke och massa snack med folk och så dansade vi lite, minglade runt lixom, alla var astrevliga, om man då hade druckit hade man typ fått hur mycket dricka man hade villjat,Sjukt kul

Adam kommer utspringade i kallsonger menas vi andra står i vinterjackor
Matilda kramar
Matilda säger: o my god, jag kramade en naken man!

skolan

Trött!

Men har rätt kul, sitter och ska bygga upp en sida som man kan ändra färg på, men det vet ni ju för det är en person som läser och hon går ju i min klass, och ja det är du Emelie :P.

ne orka, nu sommnar jag,

...

Yey,  En ordenklig dator =D. Tack bror!

Första dagen i skolan idag efter lovet, det var en riktigt bra dag =D. hände lite kul saker,

Tintin
-Man borde införa byteshandel
kim
- här är en bäver jag hittade på trädgården, en brödbit tack
Jag
- Ne det tycker inte jag, fatta vad folk skulle börja sno,
Belle
-Sno bävrar?

...

Nu är det dax att åka hem då, eller en halvtimme kvar. Det ska bli skönt, jag är sjukt trött nu.
Ska dock ta mig in till stan och sätta mig på tåget själv, det kommer gå bra, det känns värre sen i Sthlm :S. ska byta tåg där, men det ordnar sig, hem kommer jag nog alltid, och om jag inte gör det blir det ju jobbigare men det går nog det med :P.

2 dagar till skolan börjar, :S. det ska bli kul att träffa alla men jag skulle ialla fall villja ha lite mer lov för att bara sova några dagar, men jag får sova imorgon.

kanske träffar stina med imorgon =D, det vort trevligt :). bara jag får sova några timmar på morgonen :P.

Nu verkar det som vi har en dator hemma med =D. samuel ringde mig nyss och sa att mamma och pappa hade vart och hämtat den, men jag glömmde fråga om han hade lagt in photoshop igen, annrs blir det jobbigt, för då måste man leta reda på skivan och göra det själv :P

Ne nu ska jag inte skriva mera strunt här

Godnatt eller nåt,


...

Jaha ja, sista kvällen i uppsala då, har inte hänt så mycket nu det sista, idag har vi typ bara bakat och sett på tv.
Men igår hände det lite mer, vi gick på stan och käkade kinabuffé.
 Men när vi var inne på hm blev det pinsamt, Emelie hade bytt om i ett provrum och bad mig komma och kolla, men jag gick fel för att det var en som hade lika dana skor som emelie, och jag typ sorry jag gick fel och gick asgarvande där ifrån, SJUKT PINSAMT!.

Men jag missade intohimokonserten som var i vetlanda igår :(. Dels för att jag var här, och så hade jag ju glömmt datumet och så vet jag inte om jag hade någon att gå med men det hade jag nog hafft :P, men sjukt surt! hade villjat åka dit.

Uppsala

Jaha, då var det ett bra tag sen man skrev här då, har inte haft internet hemma på ett tag så det är svårt att hitta någon stans att skriva ifrån men är nu ialla fall i uppsala hos min kära vän Emelie.
Har tyvärr inget filosofiskt att skriva så jah tänkte bara skriva lite vad som hände igrå och idag även om ingen finner det så roande att veta vad jag hittar på

Men ialla fall, igår tog jag tåget hit (Uppsala) åkte tidigt på morgonen, morsan körde mig till nässjö där jag skulle ta tåget ifrån klockan 7, det gick bra, allt som planerat, men jag kom inte längre än till aneby där jag fick vänt typ 15-20 minuter för att det hade blitt tekniska problem på tågetoch fick åka buss till tranås, missade då mitt tåg så fick ta nästa, kom fram till lindköping och stod och pratade med hon i kassan ett bra tag, tillslut kom vi fram till att det bästa vore att åka över sala, så det fick jag göra och byta där, och 20 minuter efter sala var jag framme, dock 1 timme och 45 minuter sent, men det är la sånna smällar man får ta, det är rätt skönt att åka tåg avslappnade lixom (eller inte så avslappnade när man är sen och fått byta 2 gånger mer än planerat, men ialla fall). Sen gick vi på Willys och handlade, där köpte vi ett handarbete var för 20 kronor , så vi spenderade kvällen med att brodera igår innan vi sommnade vid 2 typ, eller då hade jag rdean sovit 1-2 timmar tidigare men men, det var gårdagen,

Dagen idag har gått fort, den började med att vi vaknade vid 11, käkade frukost/middag, sen satte vi och och broderade en lång stund, och tillslut var det dax att göra sig iordning och åka in till stan, där vi gick på apoteket, mcdonalds och så köpte vi TAKE AWAY COFFE! aldrig gjort tidigare :P, eller jag köpte varm choklad =D.
Kvällen höjdpunkt var Bio, 2 bra filmer, först såg vi Förtrollad, den var gullig och så =D. och sen Arn! ASBRA! film

ja det var la dagen, så långt för att igentligen inte alls skrivit något meningsfullt och intresent XD,

PS. Arn var bra!

RSS 2.0