Spotify

Har inte så mycket för mig, därför tänkte jag att jag kunde skriva ett blogginlägg. men känner väl att jag inte har så mycket att skriva.

Men för att ha något så kan jag ju slänga in min spotifylista om någon vill lyssna på en soft lista med mestadels svenska artister. 


ge gärna en kommentar med din spotifylista så slänger jag in den och lyssnar på :).


Sushi!

På folkhögskolan har vi blivit överförälskade i sushi! Jag vill ha, nu nu nu! Men får vänta till fredag :(. Hm, undrar vart man kan köpa fisk som kan användas i sushi?, vore gott att göra med lax!


två dagar i rad :).

Sitter nu i skolan och har inte så mycket att göra. skulle kunna fixa en affisch till vår cafékväll vi ska ha på torsdag, men jag vet inte riktigt hur den ska se ut, får nog snacka lite med de andra så får vi göra den ihop.

Igår blev iallafall en mycket soft dag, gjorde inte så mycket på dagen, och sen blev det mysig promenad på kvällen.
Hoppas Lotta att det är okej att jag lånar några bilder från dig?Alla bilder lånade av Lotta och Johannes. http://lottaphad.blogg.se/

tänka sig!

Jag skriver ett blogginlägg! Och designen är ändrad med, en lätt design, men jag var rätt så trött på det som var förut, haft det några år nu, så nu kör vi på lite mer nedtonat och mycket white space :D.

Jag tänkte att jag kanske skulle börja ta upp det här med bloggandet igen, men jag tror inte det kommer gå så bra, och så är det ju roligt med bilder på en blogg, men jag har tyvärr ingen fungerande kamera och så tycker jag mest det är jobbigt att fota när jag är ute. Men jag hoppas det är okej för dem som tagit bilderna på folkhögskolan under året att jag lånar några bilder och lägger upp?


Första utekvällen i Karlskoga var underbar, trotts att den balla ut, Charlie satte ribban tidigt ;).


Den kåta kamelen var med oss rätt så tidigt under året. får se om det snart görs ett kollage med flera.


Spadet-posen måste ju få vara med på en bild.


Vi må vara runt 20 fysiskt, men psykiskt...


Sjukt grymma tjejer allihop! Ni är bland de bästa vänner man kan ha!


Ni är kärlek för mig!


Det gör ont i mitt hjärta att det bara tog slut för du har gjort mitt år så bra Erik. men de är så det är livet går vidare. Charlie, vi har haft ett sjukt kul år :D.
RSS 2.0