Julafton

God Jul gott folk!

Är det fel att sitta vid datorn på julafton? :P.
Inte många inne på datorn ialla fall.

Sitter just nu och kollar på Kalle och chokladfabriken, bara att det är inte den med Johnny Depp, utan en från 71, riktigt kul att se, de har typ assnygga kläder och så.

Ne men nu ska jag fortsätta kolla, ha en bra jul!

ingen skola på mer än 2 veckor :(

Det här suger! jag vill verkligen inte va ledig, jag älskar verkligen min skola, jag fattar inte att jag om mindre än ett halvår aldrig mer får komma tillbaka dit. Jag älskar min klass! Vi har de bästa lärarna man kan ha!

Nu är det ju bara jullov och vi ska tillbaka dit, men jag höll nästan på att börja böla redan idag, hängde i armen på kim och runt halsen på Ange typ hela dagen idag, jag vill helt enkelt bara gå i skolan! Skoldagen var ju helt underbar idag, sovmorgon,och sen bara gå ner och umgås med alla underbara i skolan!

Kvällens musik:
 
Elin Sigvardsson,

Söndag med julfika

Mycket trevlig kväll! hade en julfika hemma hos mig med "klassen" ialla fall 6 av oss, mycket fika och massa kul lekar.
Har nu gått upp tidigt 2 dagar i rad för att fixa med det här så nu är jag galet trött så redan vid klockan 21 ska jag ta och sova.

Godnatt :)


Julfikefixet

Städningen är klar, Lussekatterna är bakta, pepparkakshuset på bordet, granen klädd, knäcken i kylen, Nu väntar jag bara på gästera, men får dock vänta ett dygn till, för imorgon blir det julfika med klassen :D

Klassfoto!

Alltås Tintin är är så galet grym på att måla! Har verkligen tänkt på allt, krussedullerna på min tröja, emelies halsband, simons hörlurar antons öronring, Helt enkelt asgrym!! Var tvungen att printa den!

Alltså, Made by Tintin

Gissa vad?!

Jag har en julgran! Hur vuxet känns inte det?
Ska köpa batterier till min kamera imorgon eller nåt sånt så ska jag fota den med :).


Hade tänkt tada idag, men kom på att vi hade en uppgift i arbetsmiljö och säkerhet att göra, så det fick bli till att plugga hela kvällen istället (Förutom under bonde söker fru så klart då).
Nu har jag bara massa filoofi och göra med!..Höll på att glömma mitt 15minuters tal på svenskan, det ska jag sätta mig med nu!

Onsdag...

Jag HATAR att städa, jag vill verkligen inte det är riktigt äckligt här nu, så jag borde, det är ju typ så att det borde kommja från rent hus hit, men men, får ta och ta itu med det själv, Säg åt  mig att städa, jag måste! så kommer mamma och pappa idag med en gran och så med, då måste det ju va rent här.

Emma STÄDA NU!!

Under tiden lyssnar jag ju så klart på Timo Räisänen :D

8 dagar före jul

Varför är det så att man blir så galet trött så fort man kommer hem från skolan?
Man har massor att göra men blir för trött för att göra det.


NE! Det här går inte, mitt tangentbord är cp!

Om jag inte skulle trycka flera gånger skulle det bli så här:
jag bir c på min jga dato som nte fttar att jag använder den.

Godnatt!

Tänkte bara så här precis innan jag ska sova lägga upp en grym låt!
Timo Räisänen med You Shook Me All Night Long av AC/DC

tråkhelg blev brahelg

Trodde jag skulle ha astrisst i helgen men allt lösta sig. Fick sms från Bella att hon var på hotellet i går kväll, så sprang in dit (Fick dock stå i kö i typ en kvart, Ofta man får stå i kö för att komma in på hotellet i vetlanda? :O),
Kan ju tacka Cykelkillen för att han betalade min garderob med,
-Tack för det.
OCh sen blev det en askul efterfest med massa nintendo Wii.Och idag fyllde Ninni 18 Så grattis till henne :D. Firade henne med middag på Ceylan, mycket gott (och dyrt) Och nu är jag galet svartsjuk på Ninni och Nelle, som just nu är påväg till Jkpg för att gå på konsert med Peter Jöback!

Lucia- Tid för städning.

Nu ska här julstädas, för under veckan kommer mamma och pappa med julpyntet :D. För imorgon är det bara en vecka kvar till mitt fika, och då ska det va mys här :D,

Och under tiden blirdet julmusik :D


Ha de så bra nu i Luciatider  :D!

För övrigt, Tv4 är grymma på att göra trailers!

Fredag kväll..

.. Och vilken kväll sen..

Hade tänkt att åka på fest tll eksjö, men gick och la mig efter skolan och vaknade vid 8, sista bussen gick kvart över,

Så det blev en lugn kväll med datorn i knät och tv-tittande. Och så vid 1 tiden så messade jag med Ninni och så var vi båda sugna på nåt så vi möttes på torget och tog ett par cola och en pommes, Sjukt gott!


För övrigt är jag kär i snön! Jag älskar att det är snö!


kvällens låt! En cover av about you now med Timo Räisänen.

Torsdag

Så bra dag...
Så jobbig kväll..


Har tidigare tyckt att det ska bli skönt med jollov och allt det där med julen, men nu ju närmare det kommer dess tu jobbigare blir det, Lixom vad ska man göra under lovet?. Gah, kalla mig kräsen men jag vill inte va hemma hos mamma och pappa och jag vill ju inte sitta ensam i lägenheten så det mesta känns mest jobbigt. Vill helt enkelt bara gå i skolan, där är allt bra, där har man sina vänner och man har nåt att göra på dagarna och det är bara folk man tycker om!

Nej!

Ne, nu måste jag ta och göra nåt!. har massor att göra idag, diska, städa, plugga. gick i alla fall iväg till simhallen, men tyvärr lev de inge simmande, rädningstjänsten hade övning där :(. så då jag ja ju som vanligt hem och satte mig vid datorn, men nej! nu laga mat, sen allt annat som måste göras!

90-talet

Det är ju många, framförallt kvinnliga atister som var stora på 90-talet som börjar komma tillbaka nu, och äve om jag inte tyckte om dom då, så har jag börjat göra det nu! Deras låtar nu är ju typ skitbra,

Typ, Britney, pink och Robyn, blivit mycket lyssnade på dem det senaste!

Här Robyn med teddybear sthlms Cobrastyle

Tisdag

Idag har jag sovit hela dagen, har vart sjuk sen i torsdags nu, och är riktigt trött på det, trodde igår det hade blivit bättre, men icke, idag när jag vaknade var det som en karusell i mitt huvud igen.

Men är ledig imorgon med så då får jag ta det soft, sova länge och sen springa ner till skolan och hämta papper och göra det som ska göras i skolan. Det är skönt att bara ha 2 minuter dit.

Nu är det jul igen

Nu är det jul igen, i både slott och koj, 
Ja, Över hela landet drar en kollektiv nojade,
Det pyntas, sjungs och skickas fåniga kort,
Å, jesus se nu vad du har gjort,
För om du inte blivit född hade vi sluppit en högtid med, tomtar, lutfisk å kvalmig glögg,
Vid nån risig gran,
Och som ackompanjemang,
Får man överdoser utav bjällerklang,
Och när dom återigen rullar Kalle Ankas spratt, till mer gråt än skratt,
Ja då vet man att:

Nu är det jul igen, Ju-bu-di jul igen, Nu är det jul igen, Ju-bu-ju-di jul igenMan menar ju att julen den är till för dom små,
Men jag minns när jag var liten, det var en mardröm redan då,
Vid fem hade dom väckt en, Och vid tolv kom hela släkten,
Min morfar och min faster och hennes man med andedräkten, Dom tvinga en till dans,
Och en massa annat trams,
Sen gräla dem om vikten av att, Hålla sams, Jag hade önskat mig deg, och kanske lite lego,
Men trots allts smussel, Fick jag bara några pussel,
Visst är julen hell, Men jag står ändå leende, Och skrattar och bryter,
Och sinnesjukt beteende, För här finns inte plats för nån variation,
Trots att tomten och oss andra borde gå i pension, Alltid samma terror år efter år,
Och ens enda tröst är att ta sig en tår. Så man tar snaps efter snaps, Och man rumlar hem,
När man e packad som männ´skor,
Den 23 december. Så när man griper om dasset som en chaffsig ratt, Å suckar matt, Ja då vet man att:
Nu är det jul igen. Ju-bu-di jul igen. Nu är det jul igen. Ju-ju ju-bu-di jul igen.
Toj go´ vän Räven raskar över risen. Ju-bu-di nu är det jul igen, Å nu är det jul igen. Hopp-falle-ralla, Hopp-falle-ralla, Hopp-falle-ralla, La-la-la-la-la-la-la-la-la-la-la. Åååh, när grannen står och ylar som en skållad katt Nått om Stilla Natt Ja då vet man att: Chrous (4x): Nu är det jul igen Ju-ju ju-bu-di jul igen.
Nu är det jul igen.
Nuuuu ääärr deeet juuuuuuuuuuul!

Torsdag

Gah! Hatar att vara sjuk.  Det måste gå över till på lördag!


För på lördag ska jag träffa stina, tjoho :D. Känns som en evighet sen vi träffades nu! Kommer bli mys att bara sitta och snacka och se på film :).


1a december

Känns som det här kommer bli den bästa julen på flera år, jag vet int riktigt varför men det känns bra, jag har lixom fått tillbaka glädjen lite inför jul. Lixom i år känner jag inte något behov av att jag måste va med familjen och fira, utan jag kan göra något annat, åka till någon släkting, eller förhoppningsvis jobba.

Jag är glad det här änns bra, måste bara skaffa mig en adventskalender med! det får bli imorgon för det kan ju inte gå för långt in i månaden innan jag köper någon!

RSS 2.0