Annandagen

Gick upp tidigt i morse efter en askul men sen natt med Emelie, Stina och david. hmm det där blev fel,
men gick ialla fall upp tidigt för att åka iväg med tåget till jkpg där Siw(moster) och hans, (hennes man) och mormor och morfar mötte upp, Så åkte vi direkt till hjortsberga för att ha en sjukt trevlig dag, började med att vi käkade kalkon och potatis, (asgott) sedan gick vi ut och satte oss i badtunnan på mina kusiners gård(där vi då spenderade dagen) och satt där någon timme eller nåt, hade kunnat sitta där ett par timmar till men då hade efterrätten smält som bestod av bananasplitt, så kollade jag moa (kusin) och hennes kille oliver på film, Music and lyrics, den var bra, dock extremt amrikansk, sen så var det några som gick ut och badade igen men jag följde inte med för det vankades Monopol vilket jag finner som ett välldigt roande spel, var dock 2a av 5 som åkte ut, Therese och Oliver satt länge kvar på slutet (vår släkt är tydligen inte bra på affärer och spel :P) och bytte pengar och gator mellan sig, men tillslut fick Oliver ge sig och Theres fick en välförtänt vinst.
Sen satt vi en stund och konveserade om hur det skulle va att se en dag som en hund, alltså se livet ur hundperspektiv, typ Theres går runt med samuel i koppel och samuel springer naken på alla fyra och slickar och pinkar på allt och alla.

Nu sitter vi i Samuels och Thereses lägenhet och samuel och hans vän Per ska ut och jag ska sova.

Godnatt!

...

Så Sjukt rolig kväll!
David är nog jordens roligaste människa :P, han slår faktist Johan Glans.
Suttit och pratat med mina kära/bästa vänner stina och Emelie och Emelies bror David i kväll och hafft riktigt roligt, det tråkiga är att jag inte kan skriva det här för det är ialla fall inte någon som skulle förstå det roliga i det,

Men jag kan ju ialla fall skriva att hon i (var det rummskulla?) har välldigt stora tänder.
Och att det faktist går att jämföra Ingatorp med New york och thlm,

Julklappar

Jahapp då har man fått julklappar då=D.

presentkort 500 av mamma och pappa,
tröja av siw och hans
Puma perfym av Ulrika
100 spen av mormor och morfar
, just ja en slipps med av Siw =D.

och tidigare fick jag ju ett jättefint badsett av Emelie Makrill,

Tack allihop =D.

Jul jul

Jahapp då har man både käkat mat och fikat på loppet inom en timme, blir nog snart fika igen, :S. MÄTT!
Såg lite på kalle anka med men finner det tyvärr inte lika roligt som man gjorde för några år sedan :S, men hellt okej, missade tyvärr tomtens verkstad :(. men ialla fall nu ska vi läsa julinvagiliet (stavning?), det är asmysigt när morfar läser, vid jul tycker jag om att vara med mormor och morfar.
Sen blir det nog till att öppna julklappar, jag är inte så där jättespänd på vad det är faktist, jag blir glad vad jag än får,

MEn men, nu väntar alla på mig så jag måste dra,

God jul! love you all.

Julafton

Nu är det jul igen i bårde slott och koj och över hela landet drar en kolektiv noja.

Nu ska man iväg om en stund och fira jul, det ska nog bli trevligt, men lite överskattat, man jag ska va glad att jag är den jag är, mina föreldrar är inte rika men jag får ju ialla fall julklappar och julmat, och jag har en familj att fira med, kanske inte den bästa men en familj.

Julen ska va en tid av glädje, jobbigt nog är den inte det för alla :S. hörde en i morse på nyheterna som inte visste vad han skulle göra i jul så han gick runt på centralen i sthlm och letade efter en bra resa för att hittanågon stans att åka sen skulle han fira med att sitta ensam och supa :S.

God jul!

...

Halvtimme kvar till julafton!

Jag satt och kollade på ett program om Abba nys, kanske inte jättekul, men jag tycker dom var sjukt bra, och fatta att deras musik nu 30 år senare fortfarande är hur stor som helst, och att det bandet som har sållt mest skivot i hela världen är svenskar! rätt coolt,

Men dom sa en bra sak där ialla fall,
Ute i världen ses svenskar tydligen som rätt tråkiga och tillbakadragna, grejen är inte att vi är tråkiga utan bara ledsna, på ett bra sätt, alltså vi tänker mycket, hmm förresten omdet är så bra vet jag faktist inte.
Jag hade tänkt att skriva nått asfilosofiskt om det här men nnär jag tänker efter blir det inte så bra som jag hade tänkt för vi är ju inte sånna, vi är faktist rätt egoistiska och så tänker vi bara på vad alla andra tycker och det är därför vi inte vågar vara utåotriktade och glada, eller ja glada kanske vi inte är, tänk om man kunde få tag på den där glädjen som typ grekerna har, *opa* typ, livet kanske vore lättare då.

dan före dopparedan

Nu har jag hjlpt mamma att baka kakor, rullat köttbullar och kroppkaor och klätt julgranen, nu pallar inte jag gör mar :P. nu ska jag sitta här och ena minuten kolla bdb och andra kolla om någon komenterat nåt i min blogg XD. har inget msn så rätt segt att sitta vid datorn, inte blitt så mycket av det det sista, men det kanske kan va bra. Jag kanske igentligen inte borde skriva blogg, eller det är ju kul att skriva men ja jag vet inte, känns tärr onödigt,
gör ju ialla fall inte ett skit med mitt liv, 18,5 år och mer än hälften av de åren har jag spenderat ensam instängd på mitt rum typ.

men så är det, BLÄ! Jag pallar inte jul, men vi ska ju ialla fall inte va hemma =D. det är skönt.

Julhandel

Idag ska jag köpa julklappar =D. och morsan ska handla mat, ska bli trevligt, typ. åka med mamma och pappa är ju inte drömmen precis, men dom betalar ialla fall :P. Blir att vi åker till nässjö XD. men det får la duga, bättre än eksjö :P, Eksjö suger, det borde ju va den sämsta stan som finns, jobbigt folk, (jag har kommit på att jag hatar allt folk där, eller egentligen är mariannelundsfolket man hatar, så fort man kommer till ekjsö och ser någon av dom så blir man den där lilla tönten man var under högstadiet, men så fort man kommer till vetlanda och träffar alla kompisar så är man hur cool sol helst... typ :P. me hate Mariannelunadre!

Kramar

Vart en sjukt bra dag idag :). träffat massa trevligt folk, alla har var så glada och massa =D.
Började med att jag kom till skolan och jag och Emelie typ hälsade genom att ta ihand :P. sen kom Bella och då fick jag en kram :). (mycket kramar idag) sen så hade lärarna en konsert på typ 15 minuter, sjukt kul :P.
och lite fika sen var det grötätande =D nam nam, och så lyssnade jag och emelie på vårt radioprogram, sjukt bra, förutom klippen mellan musik och tal :P. sen var det dax att åka hem, men först kramar =D, fick en kram av Ninni, blev asglad =D, och sen av Icca och Emelie, <3<3<3, skulle kramat Ange med, men hann tyvärr inte vänta på henne :(, då hade jag missat bussen.  Sen vid busshållplatsen träffade jag massa trevliga esteter, som Hedda, Benita, Linda, Nisse, och någon mer, hette han Nemo? tror det, trevligt var det ialla fall, sen på bussen fick jag ännu mer kramar eller en till ialla fall :P, av Benita, sen inne i Eksjö träffade jag och Linda på Linnea och Emelie C, så vi gick lite med dom på stan, typ väskan, tills bussen kom, och nu sitter jag här hemma och glor, och funderar på varför jag skriver det här, fy vilken sjukt tråkig blogg :P, hade ju bara kunnat skriva att jag fått massa kramar =D

...

Yey då hade man jullov då =D.

Vi har precis var upp på skolan och käkat gröt och nu är det 40 minuter till min buss går, sitter här nere på media och lyssnar igenom vårt första radioprogram.

Det slog mig/oss påväg ner hit till skolan att halva tiden här på media har faktist gott, och det har gott fort med,så nu får vi ta vara på det sista ett och ett halvt året som är kvar, hur ska vi kunna leva utan varandra utan det här?, Emelie ska till skåne, jag till växö, och det lär ju va fler som drar, får försöka träffas ialla fall :). har ju inte gått så bra med polarna från högstadiet, har ju typ ingen kontakt med dom, måste träffas snart!

...

Bidde tyvärr inget av pepparkaksbaket:(, men det blir imorgon istället =D. den som väntar på nåt gott :)

...

yey, nu ska jag gå och byta om för sen ska jag ringa stina, så ska vi gå upp till kakuas och baka pepparkakor =D, det ska bli trevlig, har inte gjort det på flera år.

...

Sjukt söknt att komma hem tidigt, vi slutade så tidigt att jag hann med 11.20 bussen =D, dock inte hemma förens 3 ialla fall, men ialla fall 3 timmar tidigare än vanligt :).

var en bra dag i skolan, typ :Pmatten har jag redan berättat om, och på multimeian gjorde vi typ inget:P, jag och Carlemar satt och försökte övertala Anton om att Hannah Montana är Ett bra program typ :P. och så satt jag och bella och kollade massa om någon "profet" på nätet, han har typ förutsoått massa grejer, som hittler och world traed center(stavning) och att det ska bli ett tredje världskrig och massa, skitcoolt, fasst å andra sidan står typ samma saker i biblen.

Sen var det julspex, det var la så där, vissa grejer var kul, men inte direkt det bästa man sett, det bästa var när det kom in en tjej med en skylt som det stod lina på (hon heter lina på riktigt) och så kom det in en kille med paraply och gick över henne :P.

Ps. Såg snyggeric (2an i idol förra året) på mitt tåg i morse :P

...

Nu sitter jag i skolan och vi ska börja med mulitmedian, har precis hafft matte så det kan jag ju alltis skriva lite om,

Vi pallade inte jobba så för att vi inte jobbade började vår lärare snacka med oss för att vi ändå inte gjorde någon ting, då började jag ta upp vad vi gjorde på matten på IV, typ gjorde hängmattor av tidningar och ett långt snöre,
så läraren var bara tvungen att visa hur man gjorde papper starkast, men den konversationen tog slut rätt fort,
så då började vi snacka om gud och religion istället, Bella och Tintin satt och sa att dom inte tror alls på det och jag försökte tjaffsa imot utan framgång :P. men Ronny (lärarn) lyckades bättre, han typ sa att han inte tror på det för att han tror på mattematiken och vetenskapen men att det ändå finns vissa grejer som inte kan förklaras med hjälp av det, som tillexempel spöken om man då tror på spöken för det finns inget vetenskapligt som vsar vad dom är för någe.

och sen kom vi typ in på profetsior, och att det står i bibelen att 2 torn ska falla och grejer, och det har hänt, och Bella snacka om nån snubbe som typ har förutsatt 3 saker som faktist har inträffat,

Jag vet faktist själv inte varför jag tror på gud, jag bara gör det, men jag tror på samma gång att man styr sitt eget öde och kan då välja att vända sig till Gud.

...

Nu var det morgon igen, jag vill inte! jag vill inte! jag vill bara sova! och sen ikväll när jag är pigg kan jag gå upp för då ska vi baka pepparkakor, men jag pallar inte skolan först! ska ha matte på morgonen och sen multimedia som jag ligger sjukt efter i, JAG PALLAR INTE!

...

Yey nu är julkroppkakorna färdiga =D, jag och mamma har stått med dom en och en halvtimme typ, och dom blev lika goda som vanligt =D dock lite större :P. och det verkar som vi ska åka till hjortsberga på annandan, =D nu är frågan vad man ska göra vid nyår, skulle ju kunna hänga med Ange på nyårsfest, bara pengarna som är det stora problemet, behöver så mycket som möjligt till när jag åkar till uppsala. kanske blir att sitta här hemma och glo själv :P, eller förhoppningsvis åka till samuel i växjö, jag vill ialla fall dit men det verkar ju lite si och så med det :S. jaja, det blir nog bra, ME LIKE LOV =D

...

Inte skrivit blogg tidigare idag så jag är tvungen att göra det nu, 10 minuter till bussen går :S.
Har vart en riktigt bra dag idag :).
Första spelade vi in ett radioprogram (som inte kommer sändas) vårt första, sjukt kul, det blev asbra, Emelie och Kim, ni var asduktiga :). jag är rätt nöjd med min insatts jag med :P, fick allt att passa in med tiden och allt, var ett missöde men det fixade vi när vi testkörde så det ordnade sig :).
Sen var det socialspykriatri, (stavning) det brukar va sjukt trisst, men inte idag :P, fick se på min favoritfilm, eller var ialla fall det när jag var mindre, Livet är en shlager!den är sjukt bäst

-Hur cp får man va?

-Jag brukar kalla mig Nettan när jag chattar på nätet
-Jasså är det du, Kåt australiensre XD.

Det var det nu ska jag till bussen, skriver nog någe inlägg när jag kommer hem med..

...

Hemma från skola igen, framför en gammal sketen dator XD, men man kan ju ialla fall skriva blogg på den :).
Skoldagen idag var bra, dock VÄLLDIGT tröttsam, vi såg på en film, en riktig Bfilm, supersugen, dn hade la sina roliga stunder men i allmänhet var den ätt trisst och mina ögon rann hur mycket som helst för att jag försökte hålla dom vakna sånär jag sen kollade mig i speglen så hade jag svarta sträck i hela ansiktet för att jag hade försökt torka tårarna. sjukt segt, men jag älskar er i skolan <3 ni får mig att kliva upp och gå iväg,

...

Vi satt och diskuterade om självmord och sånt när vi fikade förut.
och då tänkte jag att jag skulle ta och skriva min åsikt om det, Själv kan jag förstå dom som gör det, om man känner att man mår så skit att det inte finns några andra utvägar skulle jag med göra det, och okej även om jag inte tycker om att leva som det är nu är det SJUKT långt till att det skulle gå så långt att det skulle hända.
Och en grej som tintin sa är att hon tycker det är fegt och att man bara tänker på sig själv när man gör det, ja kanske det är så, men det kan ju oxå bero på att dom omkring inte visat den kärlek som behövs för att få en människa att inte ta steget,
Det är oxå ett av skälen till att jag inte skulle göra det, det finns för många som älskar mig, jag skulle inte vilja såra de som bryr sig om mig.
Helst skulle man aldrig blivit född, det vore det allra enklaste, då skulle ingen sakna en, man skulle missa mycket som är bra, men som saggt är inte livet mer jobbigt än vad det är roligt?


...

Jaha då var man i skolan igen då, SEGT! men ändå glad, kul att träffa allaefter helgen igen :). har dock sovmorgon men kan inte ta varapå den, störande, GE MIG EN LÄGENHET!!

Jag satt ch tänke på tåget i morse, satt och kollade i spegelbilden som blir i speglen av mörkert, och tänkte att jag är faktist inte så ful somjag alltid tycker annars, kanske var det sminket, håret eller så var jag bara allmänt glad, för hur mycket jag än kommer villja vara någon annan kommer det aldrig att inträffa så då kan jag ju lika väl lära mig att jag är den jag är och får nöja mig med min långa näsa, Jag kan ju alltid se till att gå ner lite i vikt, färga håret, sminka mig, men jag kommer alltid vara jag och det är bra, om du inte vill va vän med mig för den jag är är det inte mig det är fel på.

...

Jaha nu har jag vart iväg på julbord. det var trevligt och gott.
Mycket mat för mycket pengar som pappa sa,
men trevlig kväll som sagt, gillar att umgås med Stina :), blir inte så mycket av det nu för tiden, men det är trevligt när det händer =D.
men nu mår jag illa, inte så mycket av maten, beror nog mer på skumtomtarna och en jobbig väg, och mamma är ju inte den bästa på att köra heller XD.

Förresten
skumtomte är ett roligt ord :P
En skumtomte, En skum tomte XD

Julbord


Nu är det en timme tills jag ska iväg på julbord =D så jag borde gå och göra mig iordning istället för att sitta här, funderar på om jag borde gå till stina en stund innan vi ska åka, i så fall borde jag verkligen gå och byta om och så, spc om man ska sminka sig, och det borde man la göra om man ska ut och äta?, men det kommer nog bli trevligt, inte lika många kul folk iår som tidigare år men men, sånta man får leva med :P, stina och sofi och aksnek micke ska la med ialla fall =D.
 
image6



...

Morsor är lustiga, ialla fall min. men nu ska vi ialla fall bort på julafton =D blir att vi åkar till min moster utanför jkpg, blir nog trevligt, sen får man se vad som härnder efter jul, blivitbjudna till min andra moster på annandan, vora askul att åka dit, inte träffat kusinerna sen förra julen, det är synd att vi har tappat kontakten så, var ju typ bästa vänner som barn, även om vi bråkade :P och jag var typ 2 meter ifrån att kasta en krocket klubba i skallen på Moa :P. sorry moa, efter det fick vi typ inte spela krocket med :P, jag minns att vi spelade en gång till sen med bella och emma, hette dom så? men det blev bråk då med och jag stod ute och asgaravde och Moa gick in. men ialla fall, vi var ju ialla fall  "kompisar" :P. nu vet jag inte ens om vi skulle kunna snacka med varann, vore kul att se =D därför vill jag åka till hjortsberga (stavning) på annandagen, alltså kul att träffa alla andra med då, fast igentligen hoppas jag på att kunna åka dit utan morsan och ulrika, men det blir nog jobbigt för jag har typ inte pengar förens febriari och dom ska jag ha till när jag åker upp till uppsala =D.

Men ialla fall nu snackar samuel med morsan i telefon, han kanske kan få henne på andra tankar så att vi ialla fall åker dit på annandagen, okej nu har jag tjatat om det här en stund så nu kanske det är dax att lägga av, skriver nog ett nytt inlägg om en stund..

...

Då var det morgon igen då, 9 dagar kvar till jul och inte en tillstymmelse till snö. Blir nog inget av den varan den här julen heller, kommer vi någonsin få uppleva en jul med snö igen? vi kanske verkligen borde börja ta hand om klimatet?, jag har inte brytt mig så mycket om det där igentligen, men å andra sidan så vill jag ju ha mina kalla snöiga vintrar så man kanske skulle börja tänka på det.
Men igentligen, vad har jag att klaga på för att det inte kommer snö?, jag såg på tv för ett par dagar sen att det finns en ö mitt ute i intet någon stans i afrika
 där det bor folk och deras ö håller på att försvinna för att polarisarna smälter och vattennivån ökar, så då kommer dom inte ha någon stans att bo, ja kankse inte låter så farligt?, vad ska vi bry oss om det? tank om det skulle hända oss! då skulle vi nog bry oss, det är nog inte långt kvar till det händer här heller, hela skärgården kommer försvinna, vattnet letar sig upp på fastlandet, Grattis du som bor långt ifrån havet, du får snart en ny granne.

...

Kvällen har bestätt av att se på tv, började med 3 humorprogram, fann inte någe av dom spc roande, men bra tidsfördriv.
Det första var Svensson svensson som de senaste veckrona har vart riktigt tråkigt och dåligt, tyckar det är störande att dom behandlar Gustov (stavas det så?) som att han vore sjuk i stället för att han bara är lite dum, de enda som är roligt är gustov och greta typ.
Sen var det Babben och co som jag bara fann roligt första veckan jag kollade på det, rätt halvdågiga B komiker, eller det är typ 2 som är rätt roliga, typ han finnen (var dock inte med ikväll) och så en till som är rätt snygg som var med ikväll, vet inte riktigt vad han hette, dock hellt okej gäster i programet men det hjälper inte när programledaren är  halvkass.
Det 3dje jag kollade på var bakom kulisserna, det jag har sett av det tidigare har vart askul men ikväll va det la så där,  har inte så mycket att säga om det, dock bra  programledare och för den delen bra gäster, jag är la bara inte på humör för humor  ikväll kanske.

Men ialla fall, vid 11 när jag skulle stänga av och tänkte sova bläddrade jag bland kanalerna och såg att Änglagård började, och så gock det med sovandet. Det var typ min favoritfilm när jag var mindre så jag tänkte att jag skulle se om jag fortfarande fann den lika bra, det gjorde jag inte, men det handlar nog mest om att jag brukade kolla på ettan och tvåan efter varann när jag var mindre men nu gick som saggt bara ettan och jag fick bara halva handligen,

...

Jag önskar att jag hade en bärbar dator, vore så mycket änklare att kunna få ner sina tankar precis när man tänker dom lixom, skulle aldrig bli samma sak om man skrev de efteråt, idag händer det inte ett skit precis som jag vill ha en lördag =D, eller inte alla lördagar men den här, jag har dock lite dålit samvete, har inte vart uta och gått eller rört på mig någe idag, och käkade pizza igår, :s inte bra, och nu är det snart jul med, jag tror jag borde vänta till efter nyår med det där att börja va den där nyttiga människan XD. menjag kan ju ialla fall försöka att va så nyttig som möjligt, får la ta och göra några situps sen ikväll eller nåt :P.

lördag

Lördag lördag lördag, skönt, få sova, slappa och ta det lungt XD.

har igentligen inte så mycket att skriva skriver mest för att man ska,
har tänkt att hålla den här bloggen igång även om ingen läser den

Hörde att för att bli en riktigt bra bloggare ska man skriva runt 6 gånger per dag, det kommer ju knappast jag görea för hur lätt är det att vara rolig (eller okej det är ju jag typ aldrig då men) och intressant 6 gånger per dag? men jag kan ju ialla fall försöka skriva så ofta som möjligt,

Second set up <3

kom nyss hem från en spelning med second set up =D, jag har vart på alla spelaningar =D. och ja, dom /ni (bara folk ur bandet som läser :P) är GRYMMA!

I allmänhet har dagen vart trevlig, vart i skolan hängt och försökt få ihop en låt vi ska spela in om miljön :P, idag hörde faktist jag med att det var lite per gessle över det :P.
God mat var det me i skolan för en gångs skull :P.
ja senare hängde jag en stund med Elle och Ange på stan <3, astrevligt, testade 2 kläningar, en svart assnygg men den var för liten :(, och en rätt ful som var lagom XD. men ialla fall att JAG ialla fall testade dom.
sen bidde det pizza med bra folk, second set up+Icca typ.

Men det roligaste undar dan var att kra skarader (stavning) uppe hos Ninni, ******* kommer på att hon luktar illa XD. sjukt kul :P, och jah och emelie tänker rätt lika :P. *love ya girl*

men sen drog vi till deras spelning som sagt, eller ja, gicka och hämtade Heddas (och boscos och lite stinas kompis) Johannes på stationen för att han inte hittar i vetlanda, och vi hade en rolig konversation om att det vore onödigt för honom att åka till vetlanda när han bara behöver åka till eksjö var eviga dag :P.
men ialla fall så träffade jag på björn och då blev det kramkalas,
sen var de några kassa band "vetlanda mg" ey yo mannen, wazup?

sen spelade tjejerna i secondset up och ägde som vanligt, dock några missöden, men det är sånt som händer, ni äger <3.
ringde morsan, och så spelade några fel dåliga band, och precis när Obey skulle börja fick morsan och pappa för sig att dom skulle vara framme i vetlanda och hämte mig, så nu är jag här hemma och skriver världens mest meningslösa blogg när jag bara hade kunnat skriva Second set up äger, därför tänker jag skriva det med

Second set up äger!

...

Tog mig sovmorgn i morse och skippade samhällen, men nu är jag ialla fall här, i skolan alltså, tror inte det gör så jättemycket, har typ ialla fall vg utan att ha gjort ett skit.

ska man försöka få ner någon smart tanke man har här oxå? verkar som det är det folk har bloggar till, men det blir lite svårt, jag är ju jag lixom, tänker mycket, men vet inte om det är spc smarta tankar och kan dess inte få ut  dom ur mitt huvud och ner i text.

men jag kan ju passa på att klistra in ett inlägg jag skrev i min blogg på lunar för några veckor sedan, vem det är till får du räkna ut själv, ta åt dig om du känner att det är till dig =D

Du käre vän, jag tycker så mycket om dig, jag är så glad att jag har en vän som du, det är så svårt att inte tycka om dig. Om man ändå var som du, du är så perfekt och alla tyr sig till dig. Du är smart och folk lyssnar när du talar. Du är den jag alltid velat vara. Jag får nöja mig med att vara den jag är. Även om alla säger till mig att det är bra så kan jag inte ta till mig det för jag kommer aldrig bli den förebild för folk som jag vill vara.


...

Sitter i skolan och borde jobba med multimedian som jag ligger aset efter i! men jag pallar inte så jag skriver här istället.

morgonen idag var lite spc, bråkade med morsan, skrek massa och massa, när jag sen sprang iväg till tåget så gick det förbi lång där borta så då missade jag det, så jag fick snabbt gå hem igen, men mamma var inte verken sur eller arg utan hon körde snällt in mig till skolan. jag kom hit typ 10 minuter före jag brukar :S *gäsp*.
men det var en rätt trevlig bilresa, mamma sa att hon och farsan hade snackat ett tag om att sälja huset för att dom inte pallar med gården mer, och det var la hellt okej, blev värre när hon sa att vi kanske måste göra oss av med djuren :(. men det kommer nog gå bra, dom gör sig inte av medd dom om jag säger nej :P. 

och så snackade hon även om att min syrra antagligen har arserges (stavning) men det var ju inget nytt för det har ju jag ovh bror min snackat om länge att det är någe fel på henne, men nu är det tydligen lunch!



Ett

Första inlägget då.
och har egenting inget att skriva, men måsta ju ialla fall påpeka att jag har en ny blogg =D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0