Fredag morgon

Den här morgonen var det inget problem att stiga upp! Jag är så glad, ikväll bär det av till boxholm för att träffa gammla klasskamrater (+Hedda) Var av en har jag säkert inte träffat på 3 år, Är lite nervös.


Hmm tror inte jag har någon nyare bild på Natta, Sommaren 05.

Nu ska det bort!

Jag är så trött på det blonda! jag mår dåligt av att vara "blond", så nu ska det bort! Frågan är bara hur, vad ska jag ha för färg?


Söndag

En helt vanlig tråkig sönda, ingen som vill hitta på nåt? :D


Fredag kväll

Sitter i min soffa vilket jag har gjort typ hela kvällen nu... borde städa, men det är verkligen något jag hatar! Kanske skulle skaffa städhjälp? eller inte... Men men ska ialla fall käka först, det blir fiskpinnar och couscous, och så klart min älskade Avocado! Gott, nu blev jag hungrig!

Ikväll blir det utgång, Nelle och Emelie J kommer hit och förhoppningsvis Hedda  med <3. Jej, *längtar* men de kommer rätt så sent så jag har nog tid att sitta en stund till och kolla på tv :D.
Men vad jobbigt det blev nu när jag tänkte på att jag skulle ut, vad ska jag ha på mig?!! Får be Nelle gå in i min garderob och plocka fram vad som helst XD.

Ett par timmar senare!

Nu är allt färdigt, lägenheten är städad, kläderna på och sminket lagt, nu väntar jag bara på gästera,
eller nu kom dom!


ååh!

Jag sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck och blir bara så sugen på att sitta på en sandstrand och grilla lyssna på den här  musiken, med massa goda vänner, Jag älskar att se de här bilderna framför mig, lika dant när jag lyssnar på Elin sigvardsson, då vill jag ha det som jag Hedda och Emelie hade det i lördags, bara ha det på i bakgrunden och de satt och drack vin, men jag vill ha det så med fler tjejkompisar och ost, kex och vindruvor.


Samtidigt när jag lyssnar på det här skriver jag med Nelle och började bara tänka på den där kvällen ute på gården när vi satt och grillade det var en perfekt kväll! Alltså Nelle du är nåt spc för mig, en riktig vän som jag kommer ha svårt att släppa, vi har hållt ihop så länge nu! Jag vill bara uppleva alla kul grejer med dig igen! Som i sommras när vi var ute med Andreas och Netthan, och när vi klippte håret av barbiedockor när vi gick i 5an-6an eller när vi band fast Nallar i fläkten!
Jag minns första gången jag var hemma hos dig och dú lurade mig att stenen i akvarumet lät, då visste vi inte att vi skulle förbli vänner,


Drömmar

Jag ligger och funderar på mia drömmar, det finns ju så mycket man vill göra men inte vågar hoppas på att någonsin kunna göra,

Jag vill komma in på massa skolor så att det bara är att bestämma sig för vilken skola man vill gå på,
Jag vill åka tåg genom Europa och spc till Paris, någons som vill hänga med?
Jag hade viljat kunna sjunga, det är dock en en dröm som inte kommer uppfyllas,
Och så klart! jag vill träffa min livs kärlke! jag har fortfarande den där barnsliga fantasin om att man kommer kunna hitta den rätta i ganska ung ålder och kunna leva ihop för alltid!
Och så klart om en så där 6-7 år skaffa barn, lätt den största drömmen jag har men oxå den jag är mest rädd för.

Bio

Ja om man skulle ta och gå på bio ikväll?

De har typ nån grej som kallas filmstudio här så att man får gå på 6 filmer för 125 spen, det känns ju lätt värt det!
Ingen som känner för att haka på, typ nästa vecka? :P


Medlemskort till Filmstudio Vetlanda


Medlemskort till vårens filmstudio på Sagabiografen i Vetlanda. Program:
22 januari: Grbavica - Läker tiden alla sår?
5 februari: Svarta nejlikan
19 februari: I'm not there
5 mars: Maria Larssons eviga ögonblick
19 mars: Låt den rätte komma in
2 april: Falskmyntarna
Medlemskort kan köpas innan de två första föreställningarna. Vid fjärde föreställningen går det även att köpa ett 3-filmskort för 125 kronor. Enstaka biljetter säljs inte.

Plats: Sagabiografen, Vetlanda
Datum: Torsdagar klockan 18.30
Pris: 200 kronor, 180 kronor med Axet-kort och 125 kronor för ungdomar upp till 20 år. Arrangör: Filmstudio Vetlanda


Hmm, Ne de blir inge med det idag, börjar gå nästa vecka istället, blir en helt vanlig tvkväll ikväll istället

Musik!

Musik är verkligen något viktigt för oss människor, i alla fall för de flesta gissar jag, jag fattar inte hur jag skulle kunna överleva utan musik! Men tyvärr kommer man ju aldrig kunna uppfylla den där barndomsdrömmen man har om att själv kunna spela och sjunga musik för jag är så FRUKTANSVÄRT omusikalisk, och kan inte ta en ren ton när jag sjunger, så det får räcka med att lyssna!, men det är bra det med.

Jag älskar verkligen svensk musik, finns det något bättre? Jag är beroenda av den lugna dystra musiken som många svenska artister spelar.

  

Folk

Jag älskar att träffa nya människor! Det borde man göra oftare!

Vi hade religion nyss, då snackade våran lärare om en filosof som sagt typ (tar ur huvudet)
-Lev så att ditt sätt att leva blir en almän lag. Jag tyckte det var asballt!, Tänk att vara en sån människa som folk vill vara som och tar efter, jag har träffat en kille för ett tag sen, han va så vänlig och så vad kan man säga "kerativt handlande" alltså en tant tappar en ost i affären, han spriger direkt och plocka upp den, eller han ser en mössa ligga på marken och han lägger upp den på en stolpe så att den som har tappat den kan se den, eller att vinka till alla bilar, han påverkade mig verkligen, Sån vill jag med va! och jag älskar att bli påverkad av folk som gör bra saker.


Filosofen Immanuel Kant.

Fredagkväll

Nej jag kommer inte på någe bra att skiriva, jag har funderat men inte kommit så värst djupt i mina tankar, jag måste nog va lite med depp för att kunna tänka på livsfrågor och sånt.


Spenderar ialla fall kvällen med att kolla på tv för jag ska upp vid 7 och tvätta imorgon, tyck synd om mig!

Skolan

 vanligt igen, kanske det tråkigaste inlägget på länge och skriver nog mest bara för skrivandets skull,
Jag ska tänka ut nåt ikväll och komma med min åsikt om någon ting.


God natt!

Hade egentligen en svenskanovell att skriva, men nej, den får vänta,
Tiden rann iväg och jag måste vända tillbaka dygnet,
Sov så gott så hörs vi imorgon bitti :)!

Debatt!

Jag sitter och kollar på debatt, det är ett program jag tidigare tyckt har vart riktigt bra, eller det tycker jag fortfarande, man får myckat info om mycket och många som är inblanddade får komma fram,
Men varför Janne Josefsson som programledare?, han ger för mycket av sina egna åsikter, jag tycker han ska låta dem som är där för att debattera ska göra det och inte bara vända sig åt ett håll,

Ikväll handlade det om boken gömda som är en bra bok, men nu har det visat sig att den inte är sann, och att "mannen med de svarta ögonen" "bara" misshandlat "mia" en gång, och det här gav Janne sig på mannen om hela tiden, Hallå! det är la klart att mannen mår dåligt över att folk tror om honom att han gjort allt som står i gömda, ja han blev dömd för misshandeln och har tatt sitt straff! ska inte han få må dåligt då?

Byt ut Janne!

Mat!

Jag börjar bli fixerad vid mat! alltså inte att äta mat, Bara Tanken på det, att jag borde äta mer med orkar inte, att jag borde äta oftare, men pallar inte, att jag borde äta nyttigare men har dålig fantasi så fiskpinnag går fortare. Varför måste man äta för?
Alltså jag älskar mat det är inte det, men jag mår dåligt över den här fixeringen som även börjar nå mig, Spc om jag ska ut på resturang med mina vänner så kan man inte äta mer än max hälften för att de bara äter en tredjedel och då mår jag dåligt för att jag är ett matvrak. Fy jag hatar att var tjej, och jag hatar att ha hull när mina smala kompisar snackar om att de ätit för mycket under en dag...
 
Hmm efter de här tankarna och det här inlägget kommer jag inte käka på en halvtimme, och vem vet nu kanske jag mecvärkar till den där " Må dåligt över matgrejen" Det är inte meningen, meningen med det här är att Jag vill käka mat och älska mat men att det för en tjej i tonåren inte känns tillåtet.


Idol, förebild, beundran

Det hyser jag för en viss känd man, jag tycker han är så sjukt ball. Han står upp för mycket saker, och han vågar vara sig själv. Och så är han så fruktansvärt rolig oxå,

Det jag mest beundrar hos honom är hans tro på gud, Det är nog igentligen så jag vill kunna tro, och man påvärkas så av att lyssna på honom,
Jag tror jag har en rädsla för att tro på den gud jag alltid trodde på som bart, för att det har de senaste åren lixom inte vart tillåtet för mig att va kristen, bland mina vänner och så, man har lixom blitt klassad som dum i huvudet för att man har trott, och så har någon snackat skit om någon kristen och tänkt på det...för att i nästa stund skratta låtsas komma på vad man har sagt och be om ursäkt, Är det konstigt att man tvivlar?lämmnar?

Den människa jag här ovanför har snackat om är alltså Jonas Gardell

För mycket...Igen

Att jag alltid stannar uppe för länge. hade ju tänkt stänga av datorn för en och en halv timme sen, men icke, den fick stå på undertiden jag läste, vilket inte är bra, för här sitter jag nu med datorn i knäet igen.

Har ialla fall läst ut boken nu, jag är inte typen som skriver så värst mycker recensioner så jag skippar det och bara skriver att det är en bok jag tycker var läsvärd! Men till motsats från min bror som tycker att boken var bättre än filmen håller jag inte med, eller de går la kanske inte arr jämföra dem för det var typ 2 olkia storys,
Men ialla fall, Läs boken solstorm och Se filmen!


Onsdag kväll

Jag är SÅ glad, de har börjat sända sex and the city från början, så nu har jag chansen att verkligen följa det :D.


Och en grej till, jag är så GALET sugen på Ben and Jerrys glass så jag funderar på att springa bort till Statoil och köpa det, eller för att va ekonomisk, och med tanke på att jag ändå behöver handla kan jag ju gå den långa biten bort till Willys och handla någon billigare glass.

Ge mig!


:(

nu är klockan snart 3, och jag har inte ätit något än, har ingen mat förutom nudlar (Jag hatar nudlar, varför köpte jag det? jag mår ju asilla av det). Menmen, man får la ta och klä på sig och springa upp till hälges och handla, längre än så orkar jag inte gå med min förkylning.

Smart!

Jag satt just och läste Blondinbellas blogg, hon är så fruktansvärt smart!
Hon skrev ett inlägg om vårt skolsystem om hur stört det är, och jag håller helt med henne!

Hallå? varför måste ALLA någon gång läsa estetisk verksamhet? Jag tycker ju inte det är nåt fel på att läsa det för att jag tycker det är kul och jag har rätt så svårt för de teoretiska ämnerna, men de som inte har de! de som hellre skulle läsa mer svenska eller mer matte, borde inte de istället få göra det än att va tvungna och spriga runt och göra massa teatrar?, Eller de som är SKITBRA och tycker det är JÄTTEKUL med teater, men har svårt för matte, borde de då inte få spla mer teater och inte tvingas läsa så mycket matte.Ne nu ska jag försöka sova (läsa en stund först) Godnatt! <3

Nej!

Låg och sov en bra stund förut, och när jag vaknade hade jag jätteont i både huvud och hals, Jag vill inte!  Nu är frågan om jag ska gå till skolan imorgon vilket jag vill, eller om jag ska låta bli och bli frisk?

Jag sitter just nu och kollar på Guldbaggegalen, och önskar att jag hade sett fler svenska filmer förra året, Men jag har ju ialla fall sett de 3 filmerna som är nominerad till biopublikens pris, Heja "Låt den rätte komma in"!


Natt...igen

Att det alltid blir så här,
Jag tänker att jag ska sova tidigt men icke, nu är klockan 1, inte så farligt än då, har luggit och läst sen tio och inte haft en tanke på vad klockan är. Jag vill fortsätta läsa, har typ 100 sider kvar i solstorm, kanske blir att jag fortsätter en stund till vilket jag inte borde för då kommer det nog bli ett par timmar tills boken är slut eller nåt. Men men nu ska jag stänga av datorn ialla fall


Tack!

Tack till anneliemalmgren som hjälpte mig att fixa punkterna på min blogg!

Hjälp!!

Hjälp!
någon som vet hur man får bort punkterna här på sidan i min meny, blir helt störd på dem
--->

utekväll

Blev en riktigt bra kväll än då. orsaken till mitt förra inlägg var bara att jag är fruktansvärt trött, och blir då väldigt ledsen och inte riktigt på humör för att träffa folk. Men bara vi kom upp till Wille så var jag på bättre humör.
Det blev lite förfest med "Hur fan visste du det"

och så blev det dang, mycket trevligt ställe det, inte så mycket folk, Nice att bara ta det lungt.

Men stack ialla fall till hotellet och dansade sen, Såg oxå en kille som tog fram väldigt lustiga kännslor hos mig...har inte ens på riktigt någonsin pratat med honom.

Och vid kebabvagnen, brukar jag ta kebab i bröd, men idag tänkte jag att jag skulle ta något annat, så jag tog en tunnbrödsrulle med mos och KORV! skulle jag inte gjort, påmins just nu om varför jag det senaste inte käkat korv, *rap*

Tack Belle för en bra kväll än då :D!

Lördag

Iblan bara hatar man allt! Jag hatar allt med att vara jag just nu!
Andra kvällen irad jag ska ut med en av mina fruktansvärt bra och snygga kompisar, vilket just nu känns väldigt konstigt för mig att de ens vill va vänner med mig!

Vet inte ens om jag palla hänga på ut ikväll vill igentligen helst bara sova.

bokcirkel och skola

Tänkte börja skriva kort om iförrgår, åkte då på kvällen till Nelle på min veckliga visit, Den här gången för att träffa Nelle och Emelie, och så kom Hedda med en stund då :)... men ialla fall, vi skulle ha bokcirkel, så när vi kom dit drack vi expresso (mycket mjölk och banansmak) och åt bullar,(och 7 sotters kakor). så började vi prata om vilken bok var och en läser just nu, och sedan gick vi in i sallongen där vi satte oss i fotäljerna för att bläddra lite, Jag tog mig en bildextra, tror Emelie hade en häntextra och Nelle hade någon annan "bok", och diskutionerna gick heta om vad vi tyckte!Och idag var det skola igen...känns ju så där, skönt och kul att träffa alla men sjukt jobbigt att kliva upp :S. och jobbigt att plugga med för den delen... satte ju igång med celler och molekyler och partiklar direkt så där på morgonen, men men.

Fest,

Blev mer fest här hemma hos mig än där festen skulle äga rum, var typ inge folk där så vi gick typ lika fort som vi kom dit.
Men jag hade en kul kväll, vi var ju här några timmar före, och så gick vi ju ett bra tag på stan (vilket kanske inte var så bra för att det är ju massa minusgrader nu). Men jag och stina hittade någon snubbe som vi åkte runt en stund med och värmde oss , tack för åkturen..Robert?.

Men ja nu har alla åkt hem och jag ska ta och sova är riktigt trött, men sen då? kommer säkert bli att jag sitter här och glor till på torsdag, Stina säg till när du ska till Värnamo så följer jag med!. och om någon mer har nåt att göra säg till! mitt lov suger!

Nyår


Nyår var asnice, jag var då hos lisa i vallnäs, och hängde mest med de här kul typerna^
Och de har tydligen hittat en fest i vetlanda ikväll så då blir det till att gå dit och sen sova hos mig, weho!
Men nu måsta jag städa! fy på dig Emma som inte redan har gjort det!

RSS 2.0